sekmadienis, kovo 02, 2008

"Undinėlė" aka Kingfish

Štai kokią "undinėlę" Benas "sugavo" tiesiai iš Murray rankų... (Kas nežino, Murray yra Danguolės vyriukas, prisiekęs žvejys, o dabar jau ir įrašytas į Beno labiausiai gerbiamų asabų sąrašą...)
Na nuotraukoj matosi Benas labai didžiuojasi - vis tik tokia didelė žuvis ir jam teko garbė ją išmėsinėt, kauliukus išnarstyt ir pagaminti štai tokį, labai labai skanų patiekalą:


Taip pat dalis šios kingžuvės buvo suvartota kai Vilmis ir Linas atvažiavo pas mus pietų, o kita dalis nukeliavo į šaldiklį ir mus dar maitins ne vieną kartą. Na, šaunuolis tas Murray - please catch more fish, we are happy to come and get it :) Ačiū, ačiū, ačiū!

5 komentarai:

Danguole rašė...

murrr, murrr.. butinai Marukui perduosiu tavo liaupses. Tik va kur tas patiekalas? Ar cia mano kompukas neuzfiksavo tos nuotraukytes, ar tu pamirsai ideti?
Beje, aciu uz vincenca. Ragausim kai grisiu (jei tik nebus isgertas:))

Vilmis rašė...

reikia Benui su Murejum kooperuotis - vienas geras žuvis gaudo, kitas - puikiai jas paruošia :)

Danguole rašė...

Tai mes lyg ir mintis juokais audziam apie baro atidaryma. O gal reiketu atidaryti "juros gerybiu" restoraneli :))?

Jurga rašė...

Tai palaukit, dar rūkykla nepradėjo veikti! (nors mašina mėsai malti ir dešrigaliams daryti jau stovi nupirkta)... Galėsim tas Maruko žuvytes ir išrūkyt :)

Anonimiškas rašė...

if you wish to see what kingfish look like swimming in the sea here's some footage i took the same day i shot your fish.

http://www.youtube.com/watch?v=cEYGEN1-2Do

They are all between 1m and 2m long for perspective. :-)